• /
  • /
  • /

Evertiq Expo on paljon enemmän kuin yhden päivän tapahtumaSe sis√§lt√§√§ p√∂yt√§n√§yttelyn, teknisi√§ lavaesitelmi√§ ja Start-Up-nurkkauksen...kaikki koottuna mielenkiintoisiksi, yksip√§iv√§isiksi messuiksi. Siell√§ solmimasi kontaktit voivat nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle. √Ąl√§ menet√§ tilaisuuttasi jutella mahdollisten uusien toimittajien ja valmistuskumppaneiden kanssa, ilmoittaudu t√§n√§√§n. L√§het√§mme sinulle muistutuss√§hk√∂postin ja kutsukortin muutama p√§iv√§ ennen tapahtumaa.

Evertiq Expo Helsinki - Hilton Helsinki Kalastajatorppa - 11.4.2019Evertiq ei toimi yksin. Evertiq Expo -tapahtumia ei voida toteuttaa ilman näytteilleasettajia ja sponsoreita. Saat lisätietoja näytteilleasettamisesta ja/tai sponsorointimahdollisuuksista ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme. Et varmasti halua jättää väliin illallisen tarjoamia verkostoitumismahdollisuuksia.

Olisiko haastattelu hyvä idea? Ota yhteyttä toimittajiimme. Nämä kaverit ovat aina valmiita haastattelemaan ihmisiä, joilla on innovatiivisia ideoita tulevaisuutemme muokkaamiseksi.

Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin. Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Helsinki -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoHEL ‚ÄĒ #Evertiq ‚ÄĒ #EvertiqExpo ‚ÄĒ #EvertiqNewsNetwork

The video, recorded at Evertiq Expo Warsaw 2018, illustrates our exhibition concept.
Evertiq Expo -messut järjestää Evertiq New Media AB. Evertiq New Media AB. Elektroniikkasuunnittelun ja elektroniikan tuoteuutuuksien globaali verkosto.

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Myynti
Fais Piroe
+31-681459064
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09