/
/
/

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Yleisiä Tietoja

Yritys saa Evertiq Expo -messuilla käyttää yhtä pöytää ja kahta roll-up-telinettä. Alla olevassa kuvassa näytetään mahdollinen kokoonpano. Yrityksesi saa ainutlaatuisen tilaisuuden bränditietoisuuden lisäämiseen sekä tuotteiden ja palveluiden esittelyyn!Pöydän koko
Pituus: 110 cm, leveys: 50 cm

Näyttelytila yhteensä
Pituus: 200 cm, leveys: 120 cm

Pöydän varustelu
Valkoinen pöytäliina
Pistorasia 220 V 10 A
Pöydän hinta on EUR 1 800 + ALV, ja se veloitetaan 6 kuukautta ennen messuja tai viimeistään, kun varaus vahvistetaan. Tämä on alennettu ensimmäisen vuoden maksu. Seuraavan vuoden hinta määräytyy muiden messujemme mukaan. Maksu erääntyy 10 päivän kuluessa laskusta. Hintaan sisältyvät kaikki kokoukset, aamiainen, kahvit ja lounas päivän aikana sekä tutustumisillallinen edellisenä päivänä.

Evertiq toimittaa pöydän. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain roll-up-telineet ja esittelymateriaali.

Varaa Pöytäsi

Alla olevan lomakkeen jälkeen löydät tapahtuman pohjapiirroksen, johon on vihreällä värillä merkitty varattavissa olevat pöydät. Varaa haluamasi pöytä alla olevalla lomakkeella, lähetämme sinulle pian vahvistuksen.

 


Pohjapiirros

Varattu
SaatavillaLue lisää arvonlisäverosta ja tapahtumistamme:

Evertiq Expo ja ALV
Kaikkiin tapahtumiemme laskuihin lisätään paikallinen ALV. Syy tähän kerrotaan alla. Evertiq toimittaa kahdentyyppisiä palveluita ja niihin sovelletaan kahta erilaista säännöstä.

Myynninedistämispalveluita verotetaan käännetyn verovelvollisuuden mekanismilla, kun liiketoimi tapahtuu yritykseltä yritykselle tai yritysten välillä. Näiden palvelujen toimittamista säännellään yhteisön arvonlisäverodirektiivin yleisten säännösten 44. artiklassa (2008/8/EY). Tässä tapauksessa arvonlisäveroa ei lisätä laskuun. 

Palvelujen, kuten näyttelyjen ja messujen, toimittamista koskevat yhteisön arvonlisäverodirektiivin (2008/8/EY) artiklan 53 poikkeussäännökset, joiden mukaan palveluihin sovelletaan niiden toimittamismaan arvonlisäveroa. Tässä tapauksessa lisäämme paikallisen arvonlisäveron laskuun.

Samat säännökset on otettu kaikkien EU-jäsenmaiden arvonlisäverolakeihin. Kun tapahtuma pidetään yrityksesi sijaintimaassa, saat vähentää arvonlisäveron verokauden veroilmoituksessa. Kun tapahtuma pidetään muussa EU-maassa kuin missä yrityksesi sijaitsee, saat palautuksen toimittamalla sitä koskevan hakemuksen paikalliselle veroviranomaisellesi.

Jos yrityksesi sijaitsee EU:n ulkopuolella, saat arvonlisäveropalautuksen hakemalla sitä Ruotsin veroviranomaisilta.
Napsauta tätä
Varausehdot
Evertiq Expo -messuista vastaa Evertiq New Media AB ("Evertiq"), Box 63, SE-178 21 Ekerö, Sweden, tunnistenumero 556582-2714. 

Varaus on sitova, kun Evertiq on hyväksynyt tai hylännyt sen. Jos varaus hyväksytään, sitova sopimus on tehty tuotteille, ja Evertiq antaa siitä kirjallisen vahvistuksen. 

Peruutus
Jos peruutus tehdään 3 - 6 kuukautta ennen messuja, 50 % täydestä hinnasta veloitetaan. Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 3 kuukautta ennen messuja, 100 % hinnasta veloitetaan. Näytteilleasettajalla on kuitenkin oikeus peruuttaa varaus kirjallisesti 10 päivän kuluessa vahvistussähköpostista, kun varaus on tehty myöhemmin kuin 6 kuukautta ennen messuja.

Tästä voit ladata logomme

E-mail Footer:

To be added!

Evertiq Expo logo, high-resolution JPG-format for print and web:

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Myynti
Fais Piroe
+31-681459064
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09