• /
  • /
  • /

Yleisiä Tietoja

Päätitkö osallistua Evertiq Expo Helsinki 2019 -messuille? Hienoa! Koska kyseessä ei ole aivan tavanomainen tapahtuma, olemme koonneet pienen paketin näytteilleasettajiamme varten.

  • Pöytänäyttely
  • Pääsy kaikkiin kokouksiin
  • Lounas tapahtumapäivänä
  • Jopa 4 lippua verkostoitumisillalliselle tapahtumaa edeltävänä iltana
Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Näyttelymaksu on EUR 1 800 + ALV ja sen tarjoamat edut ovat mittaamattomat. Pakkaa mukaan kaikki komponentit, näyttelyesineet, vempaimet, 2 roll-up-telinettä + innostuneita ihmisiä... muuta et tarvitse. Pöytä ja näyttelytila ovat valmiina, kun saavut paikalle. Paitsi että voit kierrellä näyttelyhallissa ja käyttää tarjoamiamme palveluita koko päivän, kutsukorttisi on samalla pääsylippu verkostoitumisillalliselle. Ne ovatkin legendaarisia.

Jos haluat tutustua muihin sponsorointimahdollisuuksiimme, ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Eikä unohdeta pienellä painettua: lähetämme sinulle laskun kuusi (6) kuukautta ennen tapahtumaa tai viimeistään, kun varauksesi on vahvistettu. Maksu erääntyy kymmenen (10) arkipäivän kuluessa laskun saamisesta.

Varaa Pöytäsi

Varattu
Saatavilla


Tärkein ensin: kerro meille, kuka olet. Täytä alla oleva lomake ja hallintajärjestelmämme hoitaa loput. Löysit täydellisen pöydän, mutta se on jo harmaana? Joku muu ehti valitettavasti sinua ennen. Ehkä kuitenkin löydät yhtä hyvän pöydän, joka on vielä vihreänä. Kaikki on valmista.

Napauta Lähetä-painiketta, saat vahvistussähköpostin viipymättä. 


Varausehdot
Evertiq Expo -tapahtumien järjestäjä on Evertiq New Media AB (”Evertiq”), Box 63, SE-178 21 Ekerö, Ruotsi, organisaationro 556582-2714.

Varaus on suoritettu, kun Evertiq on hyväksynyt tai hylännyt sen. Kun varaus hyväksytään, sitova Evertiq Expo -tuotteita koskeva sopimus solmitaan Evertiqin kanssa. Evertiq antaa tästä kirjallisen vahvistuksen.

Peruutus

Varaus voidaan peruuttaa maksutta aikaisemmin kuin kuusi (6) kuukautta ennen tapahtumaa. Mikäli varaus peruutetaan 3-6 kuukautta ennen tapahtumaa, 50 % hinnasta veloitetaan. Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin kolme (3) kuukautta ennen tapahtumaa, 100 % hinnasta veloitetaan.

Varaus voidaan peruuttaa maksutta koska tahansa ennen tapahtumaa, kun peruutus toimitetaan kymmenen (10) päivän kuluessa vahvistussähköpostin vastaanottamisesta.

Peruutus on toimitettava kirjallisesti.
Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin.

Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Helsinki -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoHEL — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Myynti
Fais Piroe
+31-681459064
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09