• /
  • /
  • /

Ohjelma

Kokoustemme puhujat ovat kaikki oman alansa asiantuntijoita. Hahmota kokonaiskuva, katso alamme tulevaisuuteen tai syvenny kehittyviin teknologioihin...anna Expo-kokousten toimia ponnahduslautana uusille ideoille.

Kaikki kokoukset ovat maksuttomia, kun ilmoittaudut Evertiq Expo Helsinki 2019 - tapahtumaan. Istumapaikat - kuten useimmissa tapahtumissa - jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Olemme järjestämässä hyvin mielenkiintoista ja asiapitoista lavaohjelmaa. Se ei kuitenkaan ole aivan vielä julkaisuvalmis.

Call for Papers -esitelmäkutsut Helsinki Evertiq Expoon ovat avoinna 1.3.2019 saakka. Mainittuun päivämäärään mennessä toimitetut tekniset esitelmätiivisteet voidaan valita mukaan.

Esitelmöijän tulee lähettää tiivistelmä (100 - 150 sanaa). Materiaalin pitää olla ei-kaupallinen ja siitä pitää käydä ilmi ehdotetun esitelmän luonne ja laajuus. Tiivistelmässä pitää olla myös seuraavat esitelmöijän yhteystiedot: toimenkuva, yritys ja sähköpostiosoite.
Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin.

Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Helsinki -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoHEL ‚ÄĒ #Evertiq ‚ÄĒ #EvertiqExpo ‚ÄĒ #EvertiqNewsNetwork

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Myynti
Fais Piroe
+31-681459064
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09