• /
  • /

Evertiq Expo on paljon enemmän kuin yhden päivän tapahtuma

Se sisältää pöytänäyttelyn, teknisiä lavaesitelmiä ja Start-Up-nurkkauksen...kaikki koottuna mielenkiintoisiksi, yksipäiväisiksi messuiksi. Siellä solmimasi kontaktit voivat nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle. Älä menetä tilaisuuttasi jutella mahdollisten uusien toimittajien ja valmistuskumppaneiden kanssa, ilmoittaudu tänään. Lähetämme sinulle muistutussähköpostin ja kutsukortin muutama päivä ennen tapahtumaa.

Evertiq Expo Tampere - Tampere Talo - 1.4.2020

Evertiq ei toimi yksin. Evertiq Expo -tapahtumia ei voida toteuttaa ilman näytteilleasettajia ja sponsoreita. Saat lisätietoja näytteilleasettamisesta ja/tai sponsorointimahdollisuuksista ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme. Et varmasti halua jättää väliin illallisen tarjoamia verkostoitumismahdollisuuksia. Olisiko haastattelu hyvä idea? Ota yhteyttä toimittajiimme. Nämä kaverit ovat aina valmiita haastattelemaan ihmisiä, joilla on innovatiivisia ideoita tulevaisuutemme muokkaamiseksi. Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin. Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Tampere -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoTMP — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

The video, recorded at Evertiq Expo Warsaw, illustrates our exhibition concept.
Evertiq Expo -messut järjestää Evertiq New Media AB. Evertiq New Media AB. Elektroniikkasuunnittelun ja elektroniikan tuoteuutuuksien globaali verkosto.

Evertiq comments on scam emails

Evertiq unequivocally distances itself from these scam emails circulating. These emails are not connected to Evertiq in any way and do not reflect the ethics of this company.

Evertiq neither sells, distributes nor buys visitors and their contact details.

If you have any questions or concerns regarding this matter, please feel free to contact the Evertiq team.

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430