• /
  • /

Ohjelma

Kokoustemme puhujat ovat kaikki oman alansa asiantuntijoita. Hahmota kokonaiskuva, katso alamme tulevaisuuteen tai syvenny kehittyviin teknologioihin...anna Expo-kokousten toimia ponnahduslautana uusille ideoille. Kaikki kokoukset ovat maksuttomia, kun ilmoittaudut Evertiq Expo Tampere 2020 - tapahtumaan. Istumapaikat - kuten useimmissa tapahtumissa - jaetaan saapumisjärjestyksessä. Olemme järjestämässä hyvin mielenkiintoista ja asiapitoista lavaohjelmaa. Se ei kuitenkaan ole aivan vielä julkaisuvalmis. Call for Papers -esitelmäkutsut Helsinki Evertiq Expoon ovat avoinna 1.3.2020 saakka. Mainittuun päivämäärään mennessä toimitetut tekniset esitelmätiivisteet voidaan valita mukaan. Esitelmöijän tulee lähettää tiivistelmä (100 - 150 sanaa). Materiaalin pitää olla ei-kaupallinen ja siitä pitää käydä ilmi ehdotetun esitelmän luonne ja laajuus. Tiivistelmässä pitää olla myös seuraavat esitelmöijän yhteystiedot: toimenkuva, yritys ja sähköpostiosoite.
Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin. Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Tampere -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoTMP — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq comments on scam emails

Evertiq unequivocally distances itself from these scam emails circulating. These emails are not connected to Evertiq in any way and do not reflect the ethics of this company.

Evertiq neither sells, distributes nor buys visitors and their contact details.

If you have any questions or concerns regarding this matter, please feel free to contact the Evertiq team.

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09