• /
 • /

Konferenssin Ohjelma

Ohjelma Ohjelma on yhä työn alla. Puhujat ovat kaikki omien alueidensa asiantuntijoita. Näe kokonaiskuva, katso toimialamme maiseman tulevaisuus, tai saa syvempi ymmärrys nousevista teknologioista. Kaikki konferenssit ovat ilmaisia. ”Haku Papereille” teknisiä esityksiä varten on nyt auki. Mahdolliset esittelijät kutsutaan jättämään tiivistelmä (100 - 150 sanaa). Materiaalin tulee olla ei-kaupallista ja sen tulisi selittää tarkasti ehdotetun esitelmän luonne ja laajuus. Tiivistelmän tulee sisältää myös yhteystiedot: ammattinimike, yritys, ja sähköpostiosoite. Ole hyvä ja lähetä tiivistelmäsi osoitteeseen .
 • 11:00 - 11:30
  The secret life of shielded boxes
  Jan Eriksson - Detectus
  Jan Eriksson, Detectus AB will show how electromagnetic fields can have an influence on boards inside shielded boxes and how the fields can leak out from it if you are not aware about the issue. Jan will present results from real measurements on shielded boxes.
 • 11:45 - 12:15
  Thermal management – the worlds most underestimated critical issue
  Jussi Myllyluoma - CPO/VP Technology - APR Technologies AB

EVERTIQ KOMMENTOI SÄHKÖPOSTIHUIJAUKSIA


Evertiq yksiselitteisesti irrottautuu näistä huijaussähköposteista joita viime akin on kierrellyt. Nämä sähköpostit eivä liity Evertiqiin eivätkä millään tavoin edusta yhtiömme etiikkaa.

Evertiq ei myy, jaa, taikka osta vieraita, saatikka sitten heidän yhteystietojaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää tai jos mikään asia mietityttää tämän asian tiimoilta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Evertiq tiimiin.

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430