• /
  • /

Rekisteröityminen

Tiedämme, että tapahtumamme ovat asiapitoisia, mielenkiintoisia ja todella hauskoja. Sen vuoksi me järjestämme niitä. Evertiq Expo Tampere 2020 muodostuu yhtä unohtumattomaksi kuin muutkin. Saatamme myös olla hieman puolueellisia, joten päästämme muutkin ääneen. Kutsukorttisi ei ole pelkästään pääsylippu koko messutapahtumaan, vaan myös lavaohjelmaan merkittyihin kokouksiin. Jos haluat osallistua, kerro meille, kuka olet. Täytä alla oleva lomake (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia) ja hallintajärjestelmämme hoitaa loput. Napauta Lähetä-painiketta, saat vahvistussähköpostin viipymättä. Lähetämme sinulle muistutussähköpostin omalla QR-koodillasi muutama päivä ennen tapahtumaa. Olisiko tämä mielestäsi oiva tilaisuus vuotuiselle tiimiaktiviteetillesi? Voit ilmoittaa lomakkeella haluamasi määrän kollegoita, ystäviä ja vihollisia, jotka olisivat mielissään kutsukortista.
 

Pohjapiirros

Varattu
Saatavilla

Lisäksi markkinoimme tapahtumaa sosiaalisen median kanavilla. Tällainen brändäys ei välttämättä juolahda mieleen, kun puhutaan elektroniikan valmistamisesta, eikä se ehkä kestä koko elämää - mutta sen vaikutus ulottuu kuitenkin pidemmälle verrattuna siihen, että tekisit kaiken itse. Voit luottaa meihin. Ilmoita osallistumisestasi Evertiq Expo Tampere -messuille Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa käyttämällä alla olevia tunnisteita.

#ExpoTMP — #Evertiq — #EvertiqExpo — #EvertiqNewsNetwork

Evertiq comments on scam emails

Evertiq unequivocally distances itself from these scam emails circulating. These emails are not connected to Evertiq in any way and do not reflect the ethics of this company.

Evertiq neither sells, distributes nor buys visitors and their contact details.

If you have any questions or concerns regarding this matter, please feel free to contact the Evertiq team.

Ota yhteyttä

Myynti
Peter Lithander
+46 70 377 99 50
Konferenssiohjelma
Anke Schröter
+46 73 844 90 09
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430