Konferenssiohjelma toimii rinnakkain Expon kanssa. Vieraile ilmaiseksi missä tahansa istunnossa, kun rekisteröidyt Evertiq Expo -ohjelmaan.
 • 09:00 - 09:30
  Openair-Plasma® elektroniikkateollisuudessa – Valitseva käsittely ja inline-ratkaisut plasmatekniikalla
  Alberto Casimiro - Toimitusjohtaja/VD - Plasmatreat Nordic & Baltic states
  Elektroniikkateollisuudessa plasmatyhjiö on vakiintunut prosessi elektroniikkalaitteiden pintojen esikäsittelyssä – mutta sillä on teknisiä rajoituksia, Sitä vastoin Openair-Plasma®-ilmakehän plasmatekniikka helpottaa elektroniikkalaitteiden valikoivaa käsittelyä, ja se voidaan täysin integroida normaaleihin inline-prosesseihin. Tämä lyhentää käyttöaikaa ja pitää kustannukset kurissa, koska Openair-Plasma®-järjestelmät ovat normaalisti käytössä öljyttömissä paineilmajärjestelmissä. Myös muita kaasuja voidaan käyttää sovelluksesta riippuen.
 • 09:35 - 10:05
  Sisäiset, pienitehoiset SOC- ja SOM-järjestelmät älykkäitä järjestelmiä varten.
  Patrik Björklund - Myyntipäällikkö  - Tritech Solutions
  Tämä esittely antaa yleiskatsauksen sisämarkkinoilla nykyisin saatavissa olevista pienitehoisista prosessoreista ja moduulistandardeista, korkeintaan 15 W:n TDP-sektorissa. Monet erikoissovellukset vaativat suuremman suorituskyvyn CPU:n, pitkälle kehitetyn näyttötoiminnon, nopeamman I/O:n ja neutraalit verkkokiihdyttimet visuaalisia ja ja koneoppimiskuormia varten samalla kun niissä on teho- ja lämpörajoituksia. Tarkastelemme ARM vastaan x86 -ratkaisuja, reunapäättelyjen nopeuttajia, ja sitä, miten tuotteiden elinkaarten ostamista, tekemistä ja tuottamista koskevia ratkaisuja voidaan toteuttaa.
 • 10:10 - 10:40
  Integroidun lasertekniikan kokonaisratkaisut, joilla voidaan parantaa PCB-depanelointiprosesseja
  Javier Gonzalez - Myyntipäällikkö  - InnoLas Solutions GmbH
  Lasereista on tulossa arvostetuin PCB-depanelointimenetelmä, koska ne tarjoavat luontaisia etuja, kuten kapean uran leveyden samoin kuin todellisuudessa ei pölyä, ei mekaanista stressiä, nopeat asennuksen muutokset ja monentasoista joustavuutta. Laseredepanelointia edistävät lasertekniikan ratkaisut tuodaan esiin. Tämä kattaa pitkälle kehitetyt lasersäteen ohjaustekniikat leikkauslaadun ja suoritustehon sekä kokonaisvaltaisen automatiikan ja modulaaristen tarkastusratkaisujen parantamiseksi tuotannon ja liitettävyysvaihtoehtojen lisäämiseksi laserjärjestelmissä pitkälle kehitetyissä valmistusympäristöissä.
 • 10:45 - 11:15
  Osamarkkinat ja väärentämisen vastaisuus
  Johan Dahl - Senior Director, Sales - EMEA - A2 Global Electronics
  Johan Dahl tulee tarjoamaan yleisen, koko maailmaa koskevan osien teollisuusmarkkinoiden kokonaiskatsauksen. Sen lisäksi hän tulee puhumaan erityisesti väärentämisen vastaisuudesta.
 • 11:20 - 11:50
  Suojaa tuotemerkkisi ja varmista tuottavuutesi säädöksiä noudattamalla
  Jukka Vuorinen - Director - Global Accounts Electrical - Intertek
  Tulet ymmärtämään sen, kuinka tehokasta on työskennellä proaktiivisesti säädöksien vaatimuksia noudattamalla tarkastelemalla tämänhetkistä monimutkaista tilannetta ja tutkimalla jotakin liike-elämän tapausta arvojen lisäämiseksi.
 • 11:55 - 12:25
  Tutkimus Hallandin alueen elektroniikkamarkkinoista
  Henrik Lövetoft - Business Region Halland
  Erik Behm  - Strategist - Business Region Halland
  Halland on kasvava digitaalisen tekniikan ja älykkäiden järjestelmien keskus. Tämä esittely kuvailee Hallandin ekojärjestelmää kuvalla tilanteesta, jota kohti olemme menossa.
 • 12:35 - 13:05
  Se, mitä sinulle ei koskaan kerrota keloista ja käämeistä datalehtisen lisäksi
  Dr. Georg Hetzendorf - Business Development Executive - CoilCraft
  Tämä esitys näyttää sinulle esimerkeillä ja käytännön vihjeillä, miten saat eniten irti niistä tehokeloista, joita eniten käytetään monissa DC-DC-muuntimissa. Monet uudet sovellukset vaativat keloilta korkeaa jänniteyhteensopivuutta, mitä kelojen valmistajat aina tähän asti eivät olleet merkinneet tietoihin. Soveltamalla parasta käytäntöä DC-DC-kelojen suunnittelussa, tietolehtisessä olevia tietoja voidaan käyttää minimoimaan yrityksiä saavuttaa EMI-yhteensopivuus. Verkossa (ilmaisina) olevat työkalut sisältävät hyödyllistä tietoa, jolla voidaan ennustaa koko vastaan suorituskyky -ominaisuutta, joka suorituskyvyn suunnittelijoiden tulee ottaa huomioon suunnitellessaan seuraavan sukupolven DC-DC-keloja.
 • 13:10 - 13:40
  AI-, CV- & 5G-laitteiden koon suunnittelu robotiikkalaitteisiin
  Jay Siriwadena - Thundercomm Technology Co., Ltd. (co-owned by Qualcomm)
  Keinoäly- (Artificial Intelligence, AI), konenäkö- (Computer Vision, CV) ja 5G-tekniikoiden yhteen liittäminen on nykyään avain teollisuussovelluksiin, jotka vaativat suurteholaskentaa, pienilatenssisia ja pienitehoisia robotteja ja kauko-ohjattavia ilma-aluksia. Tässä esitelmässä Rudy Alix, Thundercomm, joka on Qualcomm Company -yritys, esittelee, miten AI, CV ja 5G auttavat ratkaisemaan useita kipupisteitä, joita robotiikkasovelluksilla on voitettavanaan useilla eri teollisuuden sektoreilla — suorituskykyisen AI-päättelykoneen käytön mahdollistamisesta parannettuihin sovelluksiin, jotka käyttävät CV:tä langattomiin liitettävyyspohjaisiin projekteihin. Rudy tulee esittämään, miten tästä tulee avain IoT-liiketoiminnan kasvuun markkinasektoreilla ilma-aluspohjaisista autonomisesti liikkuviin robotti- (AMR) sovelluksiin.
 • 13:45 - 14:15
  Materiaalin sopivuuden hallinta käyttämällä Windchill PLM- ja GreenSoft-ohjelmia
  Juhana Jaatinen - Lic. Sc. (Tech.), CEO - RoHS Management Oy
  Tämä esitelmä osoittaa teille, miten Windchill PLM integroidaan GreenSoft-materiaalisopivuusohjelmaan ja miten helposti ylläpidetään tuotteenne yhdenmukaisuutta. Opitte sen lisäksi tärkeimmät asiat tavallisimmista säännöksistä, jotka koskevat rajoitettuja aineita, mukaan lukien EU SCIP, EU REACH, EU RoHS, UK RoHS, China RoHS, US TSCA, ja US CA Prop 65. Jaatinen on työskennellyt 30 vuotta elektroniikkateollisuudessa. Hänellä on hyvin käytännöllinen asenne lainsäädäntöön: mitä se merkitsee, miksi minun pitäisi välittää ja mitä minun pitäisi tehdä.
 • 14:20 - 14:50
  Vaatimuksesta saada käyttöön laitteeseen liittyviä tietoja, Täytyy saada -toiminto, modernissa valmistuksessa
  Israel Ayala - Equipment Data Management - Simply
  Elektroniikan tullessa koko ajan entistä arvokkaammaksi, niin tulee myös meidän aikamme. Aika on rahaa, ja nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin, se on ensiarvoisen tärkeää tuotantokykymme tavoitteille, jotta voisimme poistaa kaikki ja mahdolliset keskeytykset, hukka- ja odotusajat, olkoonpa mikä tahansa niiden syynä. Yksi näistä ajanhukista, jota usein katsotaan läpi sormien, ovat hukka-ajat, jotka aiheutuvat aikaviiveestä alkaen siitä hetkestä, jolloin tarvitsemme saada käsiimme laitteeseen liittyvät asiakirjat/datan (kuten käsikirjat, osanumerot, ruotsinkieliset varmuuskopiot tai ohjelman kopiot) siihen hetkeen, jolloin suoritamme itse tehtävän. Tehtävät, kuten ennalta ehkäisevä/ehkäisevä kunnossapito, käyttäjien harjoitukset, korjaukset, päivitykset ja monet muut tärkeät tehtävät, joita teemme päivittäin tuotantotiloissa. Modernissa maailmassamme on aivan luonnollista, että asiakirjojen ja datan saanti pyynnöstä on tulossa uudeksi standardiksi. Vaihtoehtona oleva ajan haaskaus datan ja tietojen etsimiseen tuntuu erittäin vanhanaikaiselta ja jälkeen jääneeltä toiminnalta. Hitaan pääsyn tietolähteille aiheuttama huono hukka-aikojen poistaminen tai hyvyys kieltäköön, niiden puuttuminen, on aina poistettava. Voimmeko elää maailmassa, jossa meillä on pyynnöstä toteutettava suosikkielokuvamme saanti käyttöön, mutta eivät laitteeseemme liittyvät asiakirjat? Vaikka kyse olisi minuutista tai päivästä, datan etsimiseen hukattu aika on vanhanaikainen loistotuote, johon meillä ei ole varaa. Kiittäkää uutta standardia. Älkää koskaan hukatko sekuntiakaan tai sentin kolikkoakaan datan etsimiseen.
 • 14:55 - 15:25
  Euroopan akkubuumi– markkinoiden lataaminen
  Patrik Blomqvist - Editor - Evertiq
  Niinkin pian kuin vuonna 2030 on EU:n tarkoituksena vähentää henkilöautojen päästöjä 55 %:lla ja pakettiautojen 50 %:lla. Tämä on yksi EU:n komission nollapäästötavoitteiden välitavoitteista. Yksi tämän pulman tärkeä osa on eurooppalainen monimuotoinen akkutuotanto ja tulevat akkujen gigatehtaat, jotka toteuttavat autoteollisuuden vaatimuksia sen muuntuessa sähkökäyttöiseksi. Mutta riittääkö akkujen kapasiteetti? Ja mitä tulee sen taitoihin? Tampereella tapahtuvan Evertiq Expo -tapahtuman yhteydessä, Evertiqin toimittaja Patrik Blomqvist esittää ajankohtaisen katsauksen Euroopan akkuvarastoon – nykyisiin, suunnitteilla oleviin ja tuleviin gigatehtaisiin, jotka yrittävät vastata tähän vaatimukseen.
 • 15:30 - 16:00
  Digitalisoituminen käytännössä – Miten Katek Group vastaa varusteluketjun kriisiin?
  Kevin Decker-Weiss - Sales Director - CircuitByte
  Toimitusketjun kriisitilanne vaikuttaa kaikkiin elektroniikan valmistajiin, mutta niistä ei mihinkään niin vakavasti kuin elektroniikan sopimusvalmistajayrityksiin (EMS). Töiden tarjoaminen laajoilla epävakaisilla markkinoilla merkitsee haasteita, jotka vaativat kokonaisvaltaista prosessia “re-think”. Eräänä Euroopan nopeimmin kasvavista EMS-täyspalveluyrityksistä Katek Group vastasi markkinasignaaleihin aikaisin digitalisoimalla omat tarjous- ja hankintaprosessinsa sekä tuotantotekniikkansa. Tämä käytäntöön keskittynyt esittely näyttää, miten se tehtiin, mitä erikoishaasteita siinä kohdattiin ja mitä sen konkreettiset tulokset olivat. Ja koska digitalisointiprosessissa on kysymys kokonaan eteenpäin siirtymisestä, mitä muita edistysaskeleita pitää suunnitella. Kaikki yritykset, jotka joutuvat tekemisiin toimitusketjua koskevien kysymysten kanssa, ovatpa ne sitten joko EMS- tai OEM-valtaisia, tulevat saamaan arvokkaita tietoja.

Ota yhteyttä

Messutuki
Support Expo
Projektipäällikkö
Daniel Myrtenblad
+46(0)73 388 8440
Ambassadööri
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430