Tampere | maaliskuuta 27, 2025

Kartta

Evertiq Expo Tampere pidetään osoitteessa: Tampere-talo Yliopistonkatu 55 33100 Tampere Finland

Kuljetus

Tampereen Rautatieasemalta Julkisilla kulkuneuvoilla Nopein ja helpoin tapa päästä Tampere-talolle on 10 minuutin kävely. Voit käyttää Google Mapsia tai mitä tahansa muuta navigaattori sovellusta löytääksesi tien Tampere-talolle. Taksilla Taksimatka Tampere-talolle kestää 6–9 minuuttia. Löydät vapaan taksin helposti rautatieaseman edustalla olevalta taksitolpalta.
Tampere-Pirkkalan lentoasemalta Autolla Voit käytää Google Mapsia tai mitä tahansa muuta navigointisovellusta löytääksesi Tampere-talolle. Taksilla Taksilla Matka Tampere-talolle taksilla kestää noin 20 minuuttia. Löydät vapaan taksin helposti terminaalin edustalla olevalta taksitolpalta.

Pysäköinti

Pysäköintilippuja voi ostaa Tampere-talon aulan infotiskiltä. Nämä liput mahdollistavat pysäköinnin Tampere-talon pysäköintitalossa nimeltä P-Tampere-talo, joka sijaitsee lähellä tapahtumapaikkaa, aivan kadun toisella puolella. Muita pysäköintivaihtoehtoja ovat läheiset Tullintori ja Hämppi Lisää tietoa pysäköinnistä löytyy täältä.

Majoitus

Verkostoitumisillalliseen osallistuville näytteilleasettajille, sponsoreille tai esitelmöijille suosittelemme yöpymistä Marriott Courtyard Tampere City -hotellissa. Se on ainoa hotelli, joka on suoraan yhteydessä Tampere-talon konferenssi- ja konserttikeskukseen. Meillä on rajoitettu määrä huoneita erikoishintaan Marriott Courtyard Tampere City -hotellissa. Tämän tarjouksen voi varata vain tämän linkin kautta. Courtyard Tampere City Yliopistonkatu 57 Tampere 33100 Finland Puhelin: +358 29 3575700