Tampere | maaliskuuta 27, 2025

Yleistä

Voitteko auttaa minua hotellivaraukseni kanssa? Emme. Voimme kuitenkin suositella lukuisia lähistöllä olevia hotelleja. Lisätietoa täällä. Mitä tulee hotellimajoituksiin, me EMME tee yhteistyötä välitystoimistojen tai muiden yhtiöiden kanssa. Mihin voin pysäköidä autoni? Lisätietoa on täällä. Onko Wi-Fi saatavilla? Kyllä. Mihin voin antaa palautetta? Kaikki osallistujat saavat kutsun vastata mielipidekyselyyn pari päivää tapahtuman jälkeen. Täyttämällä kyselyn ja lähettämällä sen meille autatte meitä järjestämään vieläkin paremman tapahtuman ensi vuonna. Haluaisin pitää esitelmän. Keneen otan yhteyttä saadakseni lisää tietoa? Lähetä tiivistelmä yhdessä lyhyen juontajabion kanssa osoitteeseen . Tiivistelmän on oltava ei-kaupallinen ja siinä on esitettävä yksityiskohtaisesti ehdotetun esityksen luonne ja laajuus.

Vieraat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Täältä saat lisätietoa. Paljonko minun lippuni maksaa? Sisäänpääsy on ilmainen. Joka tapauksessa, järjestelysyistä me toivomme, että ilmoitatte osallistumisenne tästä. Vahvistussähköpostinne yhteydessä saapunut QR-Koodilla pääsette suoraan pikaiseen käsittelyyn vieraspassianne varten. Olen opiskelija ja haluan vierailla Expossa. Onnistuuko se? Elektroniikasta kiinnostuneet oppilaat ovat tervetulleita kello 14:00. Täytyykö minun pysyä koko päivä? Suunnittele vierailusi niin, että että se sopii työaikatauluusi, tai niiden tapahtumien ympärille, joissa haluat käydä. Minun täytyy perua osallistumiseni. Mitä teen? Lähetä meille sähköpoati niin me perumme rekisteröitymisesi.

Näytteilleasettajat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Täältä saat lisätietoa. Mitä messuosastooni kuuluu? Lisätietoa on täällä. Millainen aikataulu on?

Aikataulu - 26 maaliskuuta 2025

  • Näytteilleasettajien rekisteröinti ja sisäänpääsy näyttelyalueelle rakentamista varten: 16:00 - 18:30.
  • Verkkoillallinen: 18:30 - 23:00

Aikataulu - 27 maaliskuuta 2025

  • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen ja sisäänpääsy: 08:30
  • Expon aukioloajat: 09:00 - 16:00
  • Lounasaika: 11:30 - 13:00
  • Purkaaminen: 16:00 - 17:00

Mitä tuon mukanani? Suosittelemme tuomaan messumateriaalia ja 2 roll-upia. Messuosastosi on valmis, kun saavut Miten voin lähettää materiaalia etukäteen? Käytä seuraavaa osoitetta lähettääksesi näyttelymateriaalisi: Evertiq Expo Name and contact person of your stand c/o Tampere Hall D-ovi, Viinikankatu 2 D FI-33100 Tampere, Finland Evertiq AB ei ota vastuuta laitteen, materiaalin tai omaisuuden käsittelystä, unohtamisesta, varastamisesta, rikkoontumisesta tai katoamisesta. Jos Evertiq AB näistä syistä joutuu maksuvelvolliseksi tai jollakin muulla tavalla joutuu vastuulliseksi tai jos sitä kuormitetaan tästä syystä, joutuu laitteen, materiaalin tai omaisuuden omistaja tai käyttäjä syylliseksi korvaamaan Evertiq AB:lle kaikki kulut, jotka voivat syntyä yhteydestä laitteeseen, materiaaliin tai omaisuuteen. Mitä tietoja saamme, kun kulkuluvan QR-koodi skannataan? QR-koodiin on rekisteröity seuraavat tiedot:
  • Nimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite