• /
  • /

Yleisiä Tietoja

Näytteilleasettajana sinulle on tarjottu seuraava paketti:
  • Näyttelyalue (cm, leveys x syvyys) 200x120
  • Yksi pöytä (cm, leveys x syvyys x korkeus): 150x50x72
  • Yksi valkoinen pöytäliina
  • Yksi sähkövirtaa
  • Pääsy kaikkiin esityksiin
  • Lounas ja kahvi päivän aikana
  • Korkeintaan 4 sisäänpääsyä näytteilleasettajien verkostoitumisillalliseen
Tämän hinta on EUR 1 800 + ALV. Me laskutamme teitä kuusi (6) kuukautta ennen tapahtumaa tai, viimeistään kun varauksenne on varmistunut. Maksu tulee maksaa kymmenen (10) arkipäivän kuluessa siitä kun saitte laskun.Jos varaat useamman kuin yhden näytteilleasettajan alueen, sinulla on mahdollisuus rakentaa suurempi näkyvyys, näet esimerkkejä alempana.

Valitse näytteilleasettajan alueesi

Varattu
Saatavilla
Täytä alla oleva lomake. Paina ’Lähetä’ ja saat tuota pikaa vahvistuksen sähköpostiisi!
 
Lukeaksesi lisää ALV:stä ja miten se liittyy Evertiq Expo tapahtumaan:

Evertiq Expo ja ALV
Kaikki Evertiq Expolle tehdyt laskut sisältävät paikallisen ALV:in. Messujen ja näyttelyiden tuottamien palveluiden toimintaa valvotaan EC ALV Direktiivin Artikla 53:n (2008/8/EG) Artikla 53: jonka mukaan laskun tulee sisältää paikallinen ALV siinä maassa missä tapahtuma järjestetään. Mutta, näitä sääntöjä tulkitaan eri tavoin jokaisessa EU-maassa. Jos Evertiq Expo järjestetään Ruotsissa, asiakkaille joiden yritysten pääkonttori on rekisteröity Ruotsin ulkopuolelle eivät saa ALV lisäystä heidän laskuunsa. Jos Evertiq Expo järjestettäisiin Puolassa, paikallinen ALV lisätään kaikkiin laskuihin ja kaikille asiakkaille. Samoja sääntöjä noudatetaan kunkin EU-maan ALV säädösten mukaisesti. ALV on vähennettävissä normaalissa ALV raportissanne jos Evertiq Expo järjestetään maassa jossa yrityksesi on kirjoilla. Tapauksissa joissa Evertiq Expo järjestetään toisessa EU jäsenmaassa kuin omassasi, yrityksesi voi hakea hyvitystä paikallisen Verovirastosi kautta. EU:n ulkopuolelta tulevat asiakkaat voivat pyytää ALV veron palauttamista Puolan veroviranomaisilta. Mainosalan yritysten palveluja verotetaan käännetyn verovelvollisuuden järjestelmällä, kun kaupankäynti on kahden yrityksen välinen tai yhtiöiden välinen. Kyseisten palvelujen määrää valvotaan EC ALV Direktiivin (2008/8/EG) Artiklan 44 Yleissääntöjen alaisesti. Sen vuosi ALV:tä ei lisätä yhteenkään Evertigin lähettämään laskuun Therefore.
Click here

Mainosbannerit ja logot lataamista varten

Banner-ad Blue logo on transparent background (SVG-format)
White logo on transparent background (SVG-format)

COVID-19 UPDATEAll Evertiq Expos are currently open on the confirmed dates. Evertiq is monitoring the situation closely.
EVERTIQ KOMMENTOI SÄHKÖPOSTIHUIJAUKSIA


Evertiq yksiselitteisesti irrottautuu näistä huijaussähköposteista joita viime akin on kierrellyt. Nämä sähköpostit eivä liity Evertiqiin eivätkä millään tavoin edusta yhtiömme etiikkaa.

Evertiq ei myy, jaa, taikka osta vieraita, saatikka sitten heidän yhteystietojaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää tai jos mikään asia mietityttää tämän asian tiimoilta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Evertiq tiimiin.

Ota yhteyttä

Messutuki
Anders Björsell
+46 70 560 91 91
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430
Messutuki
Support Expo