• /
  • /

Yleistä

Voitteko auttaa minua hotellivaraukseni kanssa? Emme. Voimme kuitenkin suositella lukuisia lähistöllä olevia hotelleja. Lisätietoa täällä. Mitä tulee hotellimajoituksiin, me EMME tee yhteistyötä välitystoimistojen tai muiden yhtiöiden kanssa. Mihin voin pysäköidä autoni? Lisätietoa täällä. Onko Wi-Fi saatavilla? Kyllä. Mihin voin jättää palautetta? Kaikki osallistujat saavat kutsun mielipidekyselyyn pari päivää tapahtuman jälkeen. Täyttämällä ja lähettämällä sen meille autatte meitä organisoimaan vieläkin paremman tapahtuman ensi vuonna. Minä haluaisin pitää esitelmän. Kehen otan yhteyttä saadakseni lisää tietoa? Lähetä tiivistelmä yhdessä lyhyen juontajabion kanssa osoitteeseen . Tiivistelmän on oltava ei-kaupallinen ja siinä on esitettävä yksityiskohtaisesti ehdotetun esityksen luonne ja laajuus.

Vieraat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Mene tänne saadaksesi lisätietoja. Paljonko minun lippuni maksaa? Sisäänpääsy on ilmainen. Joka tapauksessa, järjestelysyistä me toivomme, että ilmoitatte osallistumisenne tästä. Vahvistussähköpostinne yhteydessä saapunut QR-Koodilla pääsette suoraan pikaiseen käsittelyyn vieraspassianne varten. Olen opiskelija ja haluan vierailla Expossa. Onnistuuko se? Elektroniikasta kiinnostuneet oppilaat ovat tervetulleita kello 14:00. Täytyykö minun pysyä koko päivä? Suunnittele vierailusi niin, että että se sopii työaikatauluusi, tai niiden tapahtumien joissa haluat käydä ympärille. Minun täytyy perua osallistumiseni. Mitä teen? Lähetä meille sähköpoati ja me perumme rekisteröitymisesi.

Näytteilleasettajat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Mene tänne saadaksesi lisätietoja. Mitä minun näytösalueeseeni? Lisää tietoa täältä. Miltä aikataulu näyttää? 8 syyskuu 2021
  • Näytteilleasettajien rekisteröinti ja pääsy näyttelyalueelle rakentamista varten: 16:00 - 18:30.
  • Verkostoitumisillallinen: 18:30 - 23:00
9 syyskuu 2021
  • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen ja pääsy: 08:30
  • Expon aukioloajat: 09:00 - 16:00
  • Lounasaika (Vain näytteilleasettajat): 11:30 - 13:00
  • Irrotusmenettely: 16:00 - 17:00
Verkostoitumisillallinen, miten pääsen mukaan? Kaikki näytteilleasettajat, sponsorit ja puhujat ovat kutsuttu Verkostoitumisillallisille. Muistakaa tehdä siitä merkintä rekisteröitymislomakkeeseen tai ottakaa yhteyttä . Mitä minun täytyy tuoda? Suosittelemme näyttelymateriaalia ja 2 roll-upia. Näyttelytilasi on valmis, kun saavut. Miten voin lähettää materiaalia etukäteen? Käytä seuraavaa osoitetta lähettääksesi näyttelymateriaalisi: Evertiq Expo Name and contact person of your stand c/o Tampere Hall D-ovi, Viinikankatu 2 FI-33100 Tampere, Finland Evertiq ei ole vastuussa kadonneista tai tuhoutuneista materiaaleista. Aikaisin lähtöpäivä tapahtumapaikalla on 6. syyskuuta 2021. Viimeisin noutopaikka tapahtumapaikalta on 9. syyskuuta 2021. Minkälaista informaatiota saamme, kun skannaamme QR-koodin kulkukorteissamme? QR-koodiin on rekisteröity seuraavat tiedot:
  • Nimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite

COVID-19 UPDATEDue to the current COVID-19 pandemic, Evertiq has postponed all Expos to new dates. Evertiq is monitoring the situation closely.

Ota yhteyttä

Messutuki
Support Expo
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430