• /
  • /

Yleistä

Voitteko auttaa minua hotellivaraukseni kanssa? Emme. Voimme kuitenkin suositella lukuisia lähistöllä olevia hotelleja. Lisätietoa täällä. Mitä tulee hotellimajoituksiin, me EMME tee yhteistyötä välitystoimistojen tai muiden yhtiöiden kanssa. Mihin voin pysäköidä autoni? Lisätietoa täällä. Onko Wi-Fi saatavilla? Kyllä. Mihin voin jättää palautetta? Kaikki osallistujat saavat kutsun mielipidekyselyyn pari päivää tapahtuman jälkeen. Täyttämällä ja lähettämällä sen meille autatte meitä organisoimaan vieläkin paremman tapahtuman ensi vuonna. Minä haluaisin pitää esitelmän. Kehen otan yhteyttä saadakseni lisää tietoa? Lähetä tiivistelmä yhdessä lyhyen juontajabion kanssa osoitteeseen . Tiivistelmän on oltava ei-kaupallinen ja siinä on esitettävä yksityiskohtaisesti ehdotetun esityksen luonne ja laajuus.

Vieraat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Mene tänne saadaksesi lisätietoja. Paljonko minun lippuni maksaa? Sisäänpääsy on ilmainen. Joka tapauksessa, järjestelysyistä me toivomme, että ilmoitatte osallistumisenne tästä. Vahvistussähköpostinne yhteydessä saapunut QR-Koodilla pääsette suoraan pikaiseen käsittelyyn vieraspassianne varten. Olen opiskelija ja haluan vierailla Expossa. Onnistuuko se? Elektroniikasta kiinnostuneet oppilaat ovat tervetulleita kello 14:00. Täytyykö minun pysyä koko päivä? Suunnittele vierailusi niin, että että se sopii työaikatauluusi, tai niiden tapahtumien joissa haluat käydä ympärille. Minun täytyy perua osallistumiseni. Mitä teen? Lähetä meille sähköpoati ja me perumme rekisteröitymisesi.

Näytteilleasettajat

Mihin voin pysäköidä ajoneuvoni? Mene tänne saadaksesi lisätietoja. Mitä minun näytösalueeseeni? Lisää tietoa täältä. Miltä aikataulu näyttää?
Aikataulut - 30 marraskuuta 2021
  • Näytteilleasettajien rekisteröinti ja pääsy näyttelyalueelle rakentamista varten: 16:00 - 18:30.
  • Verkostoitumisillallinen: 18:30 - 23:00
Aikataulut - 1 joulukuuta 2021
  • Näytteilleasettajien ilmoittautuminen ja pääsy: 08:30
  • Expon aukioloajat: 09:00 - 16:00
  • Lounasaika (Vain näytteilleasettajat): 11:30 - 13:00
  • Irrotusmenettely: 16:00 - 17:00

Mitä minun täytyy tuoda? Suosittelemme näyttelymateriaalia ja 2 roll-upia. Näyttelytilasi on valmis, kun saavut. Miten voin lähettää materiaalia etukäteen? Käytä seuraavaa osoitetta lähettääksesi näyttelymateriaalisi: Evertiq Expo Name and contact person of your stand c/o Tampere Hall D-ovi, Viinikankatu 2 D FI-33100 Tampere, Finland Evertiq ei ole vastuussa kadonneista tai tuhoutuneista materiaaleista. Aikaisin lähtöpäivä tapahtumapaikalla on 29 marraskuu 2021. Viimeisin noutopaikka tapahtumapaikalta on 2 joulukuu 2021. Minkälaista informaatiota saamme, kun skannaamme QR-koodin kulkukorteissamme? QR-koodiin on rekisteröity seuraavat tiedot:
  • Nimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite

COVID-19 UPDATEAll Evertiq Expos are currently open on the confirmed dates. Evertiq is monitoring the situation closely.
EVERTIQ KOMMENTOI SÄHKÖPOSTIHUIJAUKSIA


Evertiq yksiselitteisesti irrottautuu näistä huijaussähköposteista joita viime akin on kierrellyt. Nämä sähköpostit eivä liity Evertiqiin eivätkä millään tavoin edusta yhtiömme etiikkaa.

Evertiq ei myy, jaa, taikka osta vieraita, saatikka sitten heidän yhteystietojaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää tai jos mikään asia mietityttää tämän asian tiimoilta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Evertiq tiimiin.

Ota yhteyttä

Messutuki
Anders Björsell
+46 70 560 91 91
Ambassadööri
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430
Messutuki
Support Expo