• /

YLEISTÄ TIETOA

Voitteko auttaa minua hotellivaraukseni kanssa? Emme. Voimme kuitenkin suositella lukuisia lähistöllä olevia hotelleja. Lisätietoa täällä. Mitä tulee hotellimajoituksiin, me EMME tee yhteistyötä välitystoimistojen tai muiden yhtiöiden kanssa. Mihin voin pysäköidä autoni? Lisätietoa täällä. Onko Wi-Fi saatavilla? Kyllä. Evertiq Expo vastaanoton yhteydessä on enemmän tietoa asian suhteen. Mihin voin jättää palautetta? Kaikki osallistujat saavat kutsun mielipidekyselyyn pari päivää tapahtuman jälkeen. Täyttämällä ja lähettämällä sen meille autatte meitä organisoimaan vieläkin paremman tapahtuman ensi vuonna. Minä haluaisin pitää esitelmän. Kehen otan yhteyttä saadakseni lisää tietoa? Lisätietoa täällä.

Vieralijat

Mikä on tapahtuman aukioloaika? Evertiq Expo on avoinna vierailijoille kello 09:00-16:00. Paljonko minun lippuni maksaa? Sisäänpääsy on ilmainen. Joka tapauksessa, järjestelysyistä me toivomme, että ilmoitatte osallistumisennetästä. Vahvistussähköpostinne yhteydessä saapunut QR-Koodilla pääsette suoraan pikaiseen käsittelyyn vieraspassianne varten. Olen opiskelija ja haluan vierailla Expossa. Onnistuuko se? Elektroniikasta kiinnostuneet oppilaat ovat tervetulleita kello 14:00. Täytyykö minun pysyä koko päivä? Näytteillepano ja esitelmät tapahtuvat klo 09:00 ja 16:00 välisenä aikana. Suunnittele vierailusi niin, että että se sopii työaikatauluusi, tai niiden tapahtumien joissa haluat käydä ympärille. Minun täytyy perua osallistumiseni. Mitä teen? Lähetä meille sähköpoati ja me perumme rekisteröitymisesi.

Näytteilleasettajat

Mitä minun näytösalueeseeni? Lisää tietoa täältä. Miltä aikataulu näyttää? 8 syyskuu 2021
  • Näytteilleasettajien rekisteröinti ja pääsy näyttelyalueelle rakentamista varten: 16:00 - 18:30.
9 syyskuu 2021
  • Näytteilleasettajan rekisteröinti ja pääsy näyttelyalueelle: 08:30 - 17:00
  • Näyttelyn purku: 16:00 - 17:00.
Verkostoitumisillallinen, miten pääsen mukaan? Kaikki näytteilleasettajat, sponsorit ja puhujat ovat kutsuttu Verkostoitumisillallisille. Muistakaa tehdä siitä merkintä rekisteröitymislomakkeeseen tai ottakaa yhteyttä . Lisää tietoa lähetetään säännöllisten sähköpostiemme yhteydessä. Miten voin lähettää materiaalia etukäteen? MATERIAALIN LÄHETTÄMINEN: Näyttelyaineisto voidaan lähettää Tampere-Talolle etukäteen aikaisintaan 6 syyskuu 2021. lokakuuta. Toimitusosoite on: Evertiq Expo/ Nimi ja kojusi yhteyshenkilö c/o Tampere Hall/ D-ovi, Viinikankatu 2, FI-33100 Tampere, Finland Huomaa, että Tampere-Talon henkilökunta ei pysty noutamaan toimituksia postista. Näytteilleasettajat vastaavat aineistonsa lähettämisestä takaisin (tilauksen järjestäminen ja asiakirjojen laatiminen sitä varten). Huom! Rahdin kuljetusreitti on muuttunut. Lisätietoja osoitteessa https://tampere-talo.fi/en/visitors/arrival/ Minkälaista informaatiota saamme, kun skannaamme QR-koodin kulkukorteissamme? QR-koodiin on rekisteröity seuraavat tiedot:
  • Nimi
  • Yritys
  • Sähköpostiosoite

COVID-19 UPDATEDue to the current COVID-19 pandemic, Evertiq has taken precautionary measures and postponed all Expos to new dates. Evertiq is monitoring the situation closely.

Ota yhteyttä

Messutuki
Support Expo
Projektipäällikkö
Henrik Björsell
+46 70 371 90 09
Suurlähettiläs
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430