• /
  • /

Kartta

Evertiq Expo Tampere pidetään osoitteessa: Tampere-talo Yliopistonkatu 55 33100 Tampere Finland

Kuljetus

Tampereen Rautatieasemalta Julkisilla kulkuneuvoilla The Nopein ja helpoin keino päästä fastest and easiest way to get to Tampere-talolle on 10 minuutin kävely. Voit käyttää Google Mapsia tai mitä tahansa muuta navigaattori sovellusta löytääksesi tien Tampere-talolle. Taksilla A Taksimatka Tampere-talolle kestää 6-9 minuuttua. Vapaan taksin löytäminen on helppoa, juna-aseman edustalla olevalta taksitolpalta.
Tampere-Pirkkala Lentokentältä Autolla Voit käytää Google Mapsia tai mitä tahansa muuta navigaattori sovellusta löytääksesi tien Tampere-talolle. Taksilla A Matka Tampere-talolle taksilla kestää noin 20 minuuttia. Vapaan taksin löytäminen on helppoa, terminaalin edustalla olevalta taksitolpalta.

Pysäköinti

Pysäkointilippuja voi ostaa Tampere-talon aulan infotiskiltä. Nämä liput antavat sinun pysäköidä Tampere-talon parkkihalliin nimeltä P-Tampere-talo, joka on lähellä tapahtumapaikkaa, aivan kadun toisella puolen. Muita pysäköinti vaihtoehtoja ovat läheiset Tullintori ja Hämppi. Lisää tietoa pysäköinnistä löytyy täältä.

Majoitus

Verkostoitumisillalliseen osallistuvana näytteilleasettajana, sponsorina tai puhujana suosittelemme yöpymään Marriott Courtyard Tampere City -hotellissa. Tämä on ainoa hotelli, joka on suoraan yhteydessä Tampere-talon konferenssi- ja konserttikeskukseen. Meillä on rajoitettu määrä huoneita erikoishintaan Marriott Courtyard Tampere City -hotellissa. Tämän tarjouksen voi varata vain tämän linkin kautta. Courtyard Tampere City Yliopistonkatu 57 Tampere 33100 Finland Puhelin: +358 29 3575700

COVID-19 UPDATEAll Evertiq Expos are currently open on the confirmed dates. Evertiq is monitoring the situation closely.
EVERTIQ KOMMENTOI SÄHKÖPOSTIHUIJAUKSIA


Evertiq yksiselitteisesti irrottautuu näistä huijaussähköposteista joita viime akin on kierrellyt. Nämä sähköpostit eivä liity Evertiqiin eivätkä millään tavoin edusta yhtiömme etiikkaa.

Evertiq ei myy, jaa, taikka osta vieraita, saatikka sitten heidän yhteystietojaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää tai jos mikään asia mietityttää tämän asian tiimoilta, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Evertiq tiimiin.

Ota yhteyttä

Messutuki
Anders Björsell
+46 70 560 91 91
Ambassadööri
Jurgen Sedlacek
+46 (0)730 666 430
Messutuki
Support Expo